×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 18 december 2012 | 4x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Zilveren IMC European Award 2012 voor MediaMasters

Mediawijzer.net heeft voor de tweede keer dit jaar een aansprekende communicatieprijs gewonnen met de campagne MediaMasters 2011: de zilveren IMC European Award 2012. In de categorie Cause, Charity/Non-profit Marketing or Social is de zilveren award aan MediaMasters toegekend vanwege de positieve impact op het stimuleren van mediawijsheid en de goede geïntegreerde marketingcommunicatie.

MediaMasters 2011 werd uitgevoerd door communicatieadviesbureau De Issuemakers in samenwerking met filmproductiehuis WeFilm en gamebouwer Flavour. Eerder dit jaar werd al een bronzen Esprix Award gewonnen met dezelfde campagne.

MediaMasters 2011
MediaMasters is de media-ervaring voor groep 7 en 8 die kinderen op een positieve manier mediawijs maakt in samenspel met hun leerkrachten en ouders. De eerste editie van MediaMasters (2011) werd overweldigend ontvangen: 30.000 leerlingen, hun ouders, leerkrachten en 350 bibliotheken deden mee. MediaMasters is één van de initiatieven van Mediawijzer.net in het kader van de Week van de Mediawijsheid, om mediawijsheid in het onderwijs te integreren. In november 2012 vond de 2e editie van MediaMasters plaats, met het toegenomen aantal deelnemers van 43.000 leerlingen.

Over de award & IMCC Europe
De IMC European Awards worden uitgereikt aan de beste geïntegreerde marketingcommunicatie campagnes van Europa. De award is een initiatief van de Integrated Marketing Communications Council (IMCC) van de European Association of Communications Agencies (EACA).

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.