×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
zaterdag 6 februari 2010 | 29x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Winnaars Expose Your Talent

Na intensief juryberaad zijn de winnaars van de landelijke wedstrijd Expose Your Talent VO en MBO 2009 bekend! Op donderdag 11 juni treffen de finalisten elkaar in Brothers in Bunnik voor het spetterende Finale Event.
“Voor één keer staan de jonge regisseurs zelf in de schijnwerpers met hun zelfgemaakte films. Tijdens een swingende Gala-avond wordt bekend gemaakt wie er met de prijs voor beste korte film naar huis gaat en zich winnaar 2009 mag noemen!

Scripts, regie, acteren, filmen en montage. Er komt een hoop kijken bij het maken van een korte film. Bij de wedstrijd Expose Your Talent doen de leerlingen alles zelf! In teams gaan zij de uitdaging aan om de beste korte film van het jaar te maken. Kijk voor de inzendingen op www.exposeyourtalent.nl. Alle inzendingen zijn beoordeeld door een professionele vakjury.

De winnaars van de wedstrijd Expose Your Talent zullen bekend gemaakt worden tijdens een heus filmfestival. Alle finalisten zullen samen met hun docenten de prijsuitreiking bijwonen in hun mooiste gala-outfit. Acteur Eric Bouwman, bekend van de talentenjacht Idols en de serie Onderweg Naar Morgen, is dagspreker en hij zal de prijzen overhandigen aan de winnende teams. De prijswinnaars en een verslag van de finale zijn vanaf 12 juni te vinden op www.exposeyourtalent.nl.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.