×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 18 februari 2011 | 142x bekeken

Winkler Prins online vanaf nu in alle openbare bibliotheken

De Vereniging van Openbare Bibliotheken/ Stichting Bibliotheek.nl heeft voor kalenderjaar 2011 een landelijke licentie afgesloten met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum voor Winkler Prins online. Hiermee kunnen alle openbare bibliotheken in Nederland hun bezoekers gratis toegang bieden tot de encyclopedie├źn van de Winkler Prins online: de Grote, Studie en Junior. Winkler Prins online is een webbased encyclopedie voor het Nederlandse taalgebied.

Winkler Prins online
Winkler Prins online heeft drie versies. Deze zijn aangepast aan de leeftijd en het kennisniveau van de verschillende gebruikers:

  • De Junior Winkler Prins online is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en bevat korte teksten van een begrijpelijk taalniveau, veel afbeeldingen, video’s en animaties en een eenvoudige zoektechnologie.
  • De Studie Winkler Prins online is ontwikkeld voor jongeren vanaf tien jaar. Het taalgebruik is helder, de artikelen zijn beperkt in lengte en de vormgeving is aantrekkelijk. Een interactieve atlas en een statistiekmodule maken het aanbod compleet.
  • Daarnaast is er de Grote Winkler Prins online: een online encyclopedie die geschikt is voor iedereen vanaf vijftien jaar. De ruim zestigduizend artikelen worden ondersteund door veel multimedia, een interactieve atlas en een statistiekmodule.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Winkler Prins online op Winklerprins.com.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.