×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 27 mei 2010 | 3x bekeken

‘Week van de Mediawijsheid’-ontbijtsessie

Op maandag 7 juni vindt in Library Concept Center DOK Delft een feestelijke ‘Week van de Mediawijsheid’-ontbijtsessie met staatssecretaris Marja van Bijsterveldt plaats.

Tijdens de landelijke Week van de Mediawijsheid, van 24 november t/m 1 december 2010, spelen openbare bibliotheken een sleutelrol als ‘Huis van de Mediawijsheid’. Bibliotheken laten het grote publiek zien wat zij allemaal te bieden hebben op het gebied van mediawijsheid.

Op 7 juni wordt bekend gemaakt hoeveel bibliotheken deelnemen aan de campagneweek. Mediawijzer.net zal tijdens de Week van de Mediawijsheid én het schooljaar 2010-2011 1000 maatschappelijke stageplaatsen creëren samen met het voortgezet onderwijs, haar netwerkpartners en de openbare bibliotheken. Deze stageplaatsen worden op een symbolische manier aan de staatssecretaris aangeboden.

Verder vindt een voorproefje plaats van wat het publiek kan verwachten in de Week van de Mediawijsheid: tijdens een rondleiding zien deelnemers van deze besloten bijeenkomst jongeren aan het werk als Junior Mediatrainer en kunnen zij hen vragen op het gebied van nieuwe media stellen.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.