×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 26 augustus 2010 | 2x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Voorbereiding Week van de Mediawijsheid: Regionale Bijeenkomsten

Voor openbare bibliotheken die deelnemen aan de Week van de Mediawijsheid van 24 november t/m 1 december 2010, organiseert Mediawijzer.net twee regionale bijeenkomsten.Heeft u binnen uw bibliotheek de leiding over de voorbereidingen van uw eigen activiteiten in de Week van de Mediawijsheid? Of bent u in uw bibliotheek actief als mediacoach en/of verantwoordelijk voor uw maatschappelijk stagiairs? Dan is de regiobijeenkomst de ideale gelegenheid om ideeën op te doen voor de praktische invulling van uw maatschappelijke stages tijdens en na de Week van de Mediawijsheid.

Showcases van producten en diensten
U krijgt op de regiobijeenkomst verschillende producten en diensten van de netwerkpartners van Mediawijzer gepresenteerd in een aantal showcases, waarbij expliciet aandacht wordt besteed aan de manier waarop uw bibliotheek en de maatschappelijk stagiair zelf die producten en diensten kunnen inzetten. Op het einde van de bijeenkomst krijgt u een uitgebreid informatiepakket mee naar huis met aanvullende informatie. Prettig om naderhand nog eens na te kunnen lezen en in te zetten bij de overdracht naar uw collega’s.

Data en locaties
Namens uw bibliotheek kunnen 1 of 2 personen deelnemen aan een van de regiobijeenkomsten. Ze worden georganiseerd in de volgende steden:
– Maandag 27 september in Bibliotheek Goor, De Höfte 9, 7471 DK Goor
– Dinsdag 28 september in Bibliotheek Tilburg Centrum, Koningsplein 10, 5038 WG Tilburg

Elke regiobijeenkomst start om 13.30 uur (vanaf 13.00 uur inloop) en eindigt om 16.00 uur.
Deelname is gratis voor de bibliotheken die zich reeds hebben aangemeld bij de Week van de Mediawijsheid. Indien uw bibliotheek nog niet is aangemeld, kunt u dit eerst doen door een e-mail te sturen naar [email protected]

U kunt uzelf en een eventuele collega aanmelden via het aanmeldformulier. In de week voorafgaand aan de regiobijeenkomst ontvangt u gedetailleerde informatie over de bijeenkomst.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.