×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 13 juli 2011 | 6x bekeken

Volgend schooljaar nieuwe subsidieronde MediaMachtig

Voor het schooljaar 2011-2012 stelt MediaMachtig weer subsidies beschikbaar voor mediawijze projecten. Scholen voor (speciaal) basisonderwijs kunnen vanaf medio september een aanvraag indienen voor subsidie van een mediawijs project: een project waarbij leerlingen tijdens de gewone vakken (bijvoorbeeld rekenen en taal) ook leren hoe ze media moeten inzetten.

Media wijs inzetten
Bij de subsidie van MediaMachtig gaat het niet alleen om het inzetten van die media, maar vooral om het ‘wijs’ inzetten daarvan door u en uw leerlingen. Denk – samen met uw leerlingen – na over waarom u gebruik maakt van media, hoe u de mogelijkheden van de media optimaal benut en hoe u media veilig inzet.

Subsidie
In september wordt er meer bekend over de subsidie. Tot die tijd kunt u alvast nadenken over hoe u mediawijsheid binnen de klas wilt inzetten en of u een beroep wilt doen op de subsidiepot. U kunt voor maximaal €1.000,- subsidie aanvragen, voor de aanschaf van hard- en software of om een deel van de extra uren die u in het project steekt te vergoeden.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.