×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 29 oktober 2014 | 40x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Tweede editie van WIJS komt eraan

UPDATE: In 2019 is een nieuwe editie van WIJS magazine verschenen (ontwikkeld door VodafoneZiggo i.s.m. Mediawijsheid.nl/Netwerk Mediawijsheid en Veiliginternetten.nl/ECP). Lees hem hier of haal hem op bij de bibliotheek. Onderwijs- en opvoedorganisaties kunnen WIJS hier kosteloos bestellen zolang de voorraad strekt.

Goed nieuws! In de Week van de Mediawijsheid (21-28 november) verschijnt de tweede, geactualiseerde editie van magazine WIJS. Een initiatief van Vodafone Nederland, Mediawijzer.net, Mijn Kind Online en Veilig Internetten. Netwerkpartners van Mediawijzer.net konden voor 7 november 2014 gratis exemplaren aanvragen.

WIJS bevat deskundig advies aan ouders en opvoeders en helpt kinderen veilig de online wereld ontdekken. Het magazine geeft informatie over belangrijke, actuele digitale ontwikkelingen en speelt in op herkenbare situaties. Daarnaast bevat het advies, tips en tools, do’s en don’ts en checklists.

Het magazine ligt tijdens de Week van de Mediawijsheid bij Vodafone en Belcompany winkels, in bibliotheken en zal door de netwerkpartners van Mediawijzer.net verspreid worden. Digitaal lezen kan ook: via een speciale webapp en een downloadbare PDF.

Wie kunnen magazines aanvragen?

Partners van Mediawijzer.net die tijdens de Week van de Mediawijsheid of daarna activiteiten organiseren voor ouders en opvoeders zijn van harte welkom het magazine te bestellen. Hierbij kan gedacht aan mediacoaches, scholen, ouderverenigingen en voorlichtingsorganisaties.

Let op: Bibliotheken zullen de magazines via de Provinciale Service Organisaties ontvangen. Zij hoeven zelf dus geen exemplaren aan te vragen.

 Goed om te weten:

  • De magazines worden verspreid per doos/bundel van 25 exemplaren. Partners mogen per organisatie maximaal 3 dozen, dus 75 exemplaren aanvragen. 1 of 2 dozen aanvragen mag ook.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de bestelling.
  •  Vraag via het formulier hieronder de dozen aan. Deadline voor aanvragen is 7 november 2014.
  •  Levering staat gepland vanaf 19 november.
  •  De voorraad is beperkt, op = op.

Ben je geïnteresseerd in gratis exemplaren van WIJS? Neem dan contact met ons op via [email protected].

We hopen dat WIJS net zo positief ontvangen wordt als in 2013 en dat we samen met de bibliotheken en netwerkpartners zoveel mogelijk lezers bereiken!

Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan even contact met me op via [email protected].

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.