×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 31 augustus 2011 | 3x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Trailer MediaMasters2011 te zien op NL3

Met grote trots kondigt Mediawijzer.net aan dat morgen, donderdag 1 september, om 21:50 uur op NL3 de trailer van MediaMasters2011 te zien is bij SterLab. Met deze landelijke uitzending hopen we nóg meer basisscholen te enthousiasmeren om tijdens de Week van de Mediawijsheid met groep 7 mee te doen aan dé ultieme media-ervaring.

Week van de Mediawijsheid
De Week van de Mediawijsheid (21-27 november) is een initiatief van Mediawijzer.net om meer aandacht te vragen voor het belang van mediawijsheid in het onderwijs. Het thema dit jaar is media-opvoeding. Kinderen komen dagelijks in aanraking met allerlei soorten media. Met hulp van ouders, leerkrachten en bibliotheken leren ze tijdens de Week van de Mediawijsheid zich bewust te worden van de mogelijkheden én risico’s van media. Hiervoor biedt Mediawijzer.net basisscholen een spannende, levensechte media-ervaring aan: MEDIAMASTERS2011.

Spannende opdracht
In MediaMasters krijgen kinderen van groep 7 een super spannende opdracht. Een kritische blik en flink wat doorzettingsvermogen levert ze uiteindelijk de titel Media Master op. Het spel kost gedurende de week slechts één uur per dag. Het is geen lespakket maar een ultieme media-ervaring. Inmiddels hebben meer dan 1100 klassen zich al ingeschreven voor het spannende spel.
Meedoen is kosteloos. Basisscholen kunnen zich nog inschrijven tot 31 oktober 2011 via www.mediamasters2011.nl.

TV Lab / SterLab
SterLab sluit aan bij TV Lab: een week lang vernieuwende en verrassende televisie. In SterLab zijn 5 dagen lang nieuwe en/of andere reclames te zien. Er zijn verschillende invalshoeken: reclame van Toen & Nu, er zijn making-offs, er is bijzonder werk van niet-professionals, er zijn spoofs, er is een ‘battle-blok’ en er wordt ruimte gemaakt voor een speciaal viralblok. De trailer van MediaMasters2011 wordt uitgezonden na ‘Renkema TV’.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.