×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 1 april 2011 | 2x bekeken

Thorbecke Scholengemeenschap krijgt Nationale Onderwijsprijs 2011 uitgereikt

De Thorbecke Scholengemeenschap heeft de Nationale Onderwijsprijs 2011 gewonnen. De scholengemeenschap uit Zwolle won de prijs voor de Leerlijn Moderne Media. Deze nationale prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt voor vernieuwende, innovatieve projecten in het onderwijs.

Uitreiking
Op woensdag 30 maart ontving een kleine groep afgevaardigden de prijs in de vorm van een kunstwerk en een geldprijs van 7000 euro. De prijs werd uitgereikt door minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs in Nemo in Amsterdam.

Leerlijn Moderne Media
Presentatietechnieken, opnames maken, filmpjes monteren, omgaan met de dynamische wereld van de media. Het zijn allemaal facetten die voorbij komen tijdens de Leerlijn Moderne Media. Een kleine groep docenten ontwikkelde dit nieuwe onderdeel in de afgelopen vier jaar. Leerlingen die dit traject volgen besteden per week vijf uur aan deze leerlijn. Voor de Leerlijn Moderne Media richtte de Thorbecke Scholengemeenschap een studio in waar leerlingen vanaf de brugklas terecht kunnen. De studio dient als plek waar de leerlingen zich verdiepen in kennis over en toepassing van allerlei vormen van informatieoverdracht.

Bekijk een video van de prijsuitreiking

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.