×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 8 september 2011 | 6x bekeken

Thorbecke Scholengemeenschap genomineerd voor EuroMedia Award

Het nieuwe schoolvak Moderne Media, waarmee de Thorbecke Scholengemeenschap uit Zwolle eerder dit jaar al de Onderwijsprijs van de provincie Overijssel en de Nationale Onderwijsprijs heeft gewonnen, staat nu ook buiten de landsgrenzen in de belangstelling. Onlangs heeft de ESEC (European Society for Education & Communication) de leerlijn Moderne Media genomineerd voor de Erasmus EuroMedia Grand Award, de Special Award en de Medals of Excellence 2011.

EuroMedia Seal of Approval
De Thorbecke Scholengemeenschap ontvangt in elk geval de zogeheten EuroMedia Seal of Approval. Op vrijdag 14 oktober 2011 wordt tijdens een officiële Award Ceremony in Wenen bekendgemaakt of de school ook daadwerkelijk één van de Awards krijgt toegekend voor het door Mediawijzer.net medegefinancierde schoolvak Moderne Media. Een kleine delegatie van de school zal deze plechtigheid mogen bijwonen.

Over ESEC
Het ESEC streeft ernaar het gemeenschappelijke historische bewustzijn van de Europese cultuur te bevorderen. Daarnaast ondersteunt deze organisatie, die verbonden is aan de Universiteit van Wenen, initiatieven die de inzet van (nieuwe) media voor ‘een levenlang leren’ mogelijk maken.

Bekijk ‘Mediawijsheid: een vak apart’ van de Thorbecke Scholengemeenschap

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.