×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 28 maart 2011 | 20x bekeken

Teleblik verbetert zoekfunctie

Met meer dan 12.500 uur aan videomateriaal verdeeld over tienduizenden programma’s is Teleblik dé audiovisuele website voor basisscholen, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Om nog makkelijker het juiste beeldmateriaal te vinden heeft Teleblik de zoekfunctie verbeterd. Het is nu mogelijk om de zoekresultaten te filteren op onderwijsniveau en op vakgebied. Ook is meteen te zien hoe elk filmpje gewaardeerd is door andere gebruikers.

Help mee met verbeteren
Het niveau, het vakgebied en de waardering van een filmpje worden bepaald door alle Teleblikgebruikers: na het bekijken van een filmpje kan iedereen zijn mening geven. Zo vinden alle Teleblikgebruikers een stuk eenvoudiger en sneller de uitzending die zij zoeken. Maakt u gebruik van Teleblik? Draag dan uw eigen steentje bij en beoordeel mee!

Bekijk de videotoelichting op Teleblik

Over Teleblik
Teleblik is een initiatief van Beeld en Geluid, NTR en Stichting Kennisnet. Leerlingen en docenten kunnen gratis gebruik maken van Teleblik. Teleblik zal in ieder geval tot 1 augustus 2012 blijven bestaan. De partijen achter Teleblik streven ernaar om van Teleblik een blijvende voorziening voor het onderwijs te maken.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.