×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 24 juni 2011 | 14x bekeken

Teleblik breidt uit met uitdagende quizzen

Teleblik breidt haar website uit met een aantal uitdagende quizzen. De quizzen bevatten fragmenten uit het rijke videoarchief van Teleblik en zijn samen met de Digischool ontwikkeld. Leerlingen van groep 5 tot en met 8 krijgen videofragmenten te zien waarna zij antwoorden moeten geven op vragen over wisselende onderwerpen. De quizzen kunnen overal door de leerlingen worden gespeeld, of klassikaal op het digibord.

14 quizzen
Spelenderwijs worden leerlingen uit het basisonderwijs op de hoogte gebracht van wisselende onderwerpen, zoals Afrika, elektriciteit, Napoleon, de Tweede Wereldoorlog en nog veel meer. Momenteel zijn er 14 quizzen beschikbaar. De collectie wordt nog uitgebreid met quizzen over andere onderwerpen.

Bekijk het overzicht van Teleblik quizzen

Over Teleblik
Teleblik is een initiatief van Beeld en Geluid, NTR en Stichting Kennisnet. Leerlingen en docenten kunnen gratis gebruik maken van Teleblik. Teleblik zal in ieder geval tot 1 augustus 2012 blijven bestaan. De partijen achter Teleblik streven ernaar om van Teleblik een blijvende voorziening voor het onderwijs te maken.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.