×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 3 mei 2013 | 241x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Sacha de Boer jurylid Jeugdjournaal Presentatiewedstrijd 2013

Sacha de Boer, die vanavond voor het laatst het NOS Journaal van 20.00 uur presenteert, gaat jong presentatietalent beoordelen als jurylid van de presentatiewedstrijd van het NOS Jeugdjournaal en Beeld en Geluid. Daarin wordt zij bijgestaan door Jeugdjournaalpresentator Siham Raijoul en Jasper Leegwater, de winnaar van vorig jaar.

Op 12 juni zullen zij tijdens de NOS Jeugdjournaaldag in Beeld en Geluid de 10 finalisten van de wedstrijd beoordelen. De winnaar staat op 15 juni voor de echte camera’s van het NOS Jeugdjournaal om samen met Siham de uitzending van die avond te presenteren.

De Jeugdjournaal Presentatiewedstrijd
Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van het Nederlandse basisonderwijs konden tot 26 april via hun school een zelfgemaakt Jeugdjournaal over de troonswisseling insturen. Uit alle inzendingen die zijn binnengekomen worden 10 finalisten geselecteerd die met hun hele klas naar de NOS Jeugdjournaaldag in Beeld en Geluid in Hilversum mogen komen. Tijdens deze dag doen de 10 kinderen nogmaals een screentest, nu in de studio van het Jeugdjournaal bij de NOS. Daarnaast zijn er op die dag voor alle uitgenodigde kinderen, zo’n 250 in totaal, verschillende andere ‘Jeugdjournaalactiviteiten’. Aan het eind van de dag wordt de winnaar van de presentatiewedstrijd bekendgemaakt.

Bekendmaking finalisten
De finalisten worden op 15 mei 2013 bekendgemaakt via de website van Het Jeugdjournaal  en  op de site van Beeld en Geluid.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.