×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 13 januari 2012 | 30x bekeken | Leestijd: 2 minuten

Programma Ideedag bekend

Wilt u uw eigen mediawijsheidinitiatief realiseren? Mediawijzer.net organiseert een Ideedag voor de Mediawijzer Stimuleringsregeling 2012 op woensdag 1 februari 2012 van 12.00 tot 17.00 uur. Er wordt aandacht besteed aan 3 thema’s: intergenerationeel leren, bewustwording invloed media op leefstijl en nieuwste onderwijstrends. Experts Wim Veen, Jolanda Nuyts en Astrid Poot zullen de thema’s nader toelichten.

Belangstellende partijen hebben de mogelijkheid elkaar tijdens de Ideedag te leren kennen en samen initiatieven te ontwikkelen. Aanvragen voor Mediawijzer Stimuleringsregeling 2012 kunnen vanaf 1 februari 2012 worden ingediend.

Programma Ideedag
Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12.00 – 12.30 uur: Ontvangst en registratie met informatie- en lunchpakket
  • 12.30 – 13:00 uur: Welkom en toelichting op het Fonds Mediawijzer.net 2012 door Mary Berkhout
  • 13.00 – 14.30 uur: Toelichting van de 3 thema’s door de sprekers, Wim Veen, Jolanda Nuyts en Astrid Poot dit afwisselend met discussie/vragen over het onderwerp
  • 14.30 – 14.45 uur: Pauze
  • 14.45 – 15.55  uur: Netwerkactiviteit
  • 15.55 – 16.00 uur: Afsluiting
  • 16.00 – 17.00 uur: Netwerkborrel

Sprekers

Wim Veen
Wim Veen is hoogleraar educatie en technologie aan de TU Delft, Sectie Systeemkunde van de Faculteit Techniek, Bestuur  en Management, waar hij zich bezig houdt met de ontwikkeling van onorthodoxe leerconcepten en leeromgevingen.

Daarnaast heeft Wim Veen vele artikelen en boeken geschreven over ict in het onderwijs, waaronder zijn laatste boek ‘Homo Zappiens’. 

Tijdens de Ideedag zal Wim Veen een lezing houden over het thema ‘nieuwste onderwijstrends’.

Jolanda Nuyts 
Jolanda Nuyts, masterstudent Kunst en Educatie aan de Fontys Hogeschool voor  de Kunsten in Tilburg. Haar scriptie gaat over het ontwikkelen van criteria voor Family Learning activiteiten in het Haus der Geschichte Baden-Württemberg. In 2008 behaalde ze haar bachelordiploma Kunstwetenschappen en Archeologie aan de Vrije Universiteit. Daarna was ze 1,5 jaar actief als educatief medewerker in het Historisch Museum de Bevelanden in Goes. Sinds mei 2011 is Nuys werkzaam als onderzoeksassistent in het Haus der Geschichte Baden-Württemberg in Stuttgart. Tijdens de Ideedag presenteert Jolanda Nuyts het thema ‘intergenerationeel leren’.

Astrid Poot
Astrid Poot is senior adviseur en teamleider van YoungWorks Live (participatie en co-creatie). Ze is gespecialiseerd in co-creatie en strategie- en conceptontwikkeling.

Poot werkt al meer dan 10 jaar in verschillende rollen in de jongerencommunicatiebranche. Daarnaast heeft Poot ook enkele publicaties op haar naam staan waarbij zij zich richt op jongeren.

Astrid Poot presenteert tijdens de Ideedag het thema ‘ Bewustwording invloed media op leefstijl’.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 27 januari 2012 via het online aanmeldformulier.

Meer informatie over Mediawijzer Stimuleringsregeling 2012

Twitter mee
Via Twitter (#ideedagmw) kunt u de laatste ontwikkelingen rondom het evenement volgen en in contact komen met andere deelnemers. Tijdens de Ideedag zal Mediawijzer.net u de laatste bevindingen van de bijeenkomst mededelen.
 

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.