×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 28 mei 2013 | 17x bekeken

Premier Rutte geeft kinderpersconferentie tijdens Jeugdjournaaldag

Premier Mark Rutte geeft op 12 juni een persconferentie speciaal voor kinderen tijdens de Jeugdjournaaldag in Beeld en Geluid. Een unieke kans voor de aanwezige kinderen om de minister-president alles te vragen over zijn werk, de politiek en zaken die hen bezighouden. De kinderpersconferentie wordt op woensdag 12 juni (14.10-14.50 uur) rechtstreeks uitgezonden op Z@PP (Nederland 3) en via Jeugdjournaal.nl.

Tijdens de Jeugdjournaaldag komen de 10 finalisten van de presentatiewedstrijd van het NOS Jeugdjournaal en Beeld en Geluid samen met hun klas naar Hilversum. Per klas mogen één of meer zelfbedachte vragen aan de minister-president worden gesteld. De presentatie van de persconferentie is in handen van Tamara Seur.

Jeugdjournaal Presentatiewedstrijd
De Jeugdjournaaldag maakt onderdeel van de Jeugdjournaal Presentatiewedstrijd dat voor het derde jaar op rij wordt georganiseerd door de NOS en Beeld en Geluid. Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van het Nederlandse basisonderwijs kunnen via hun school een screentest insturen en kans maken om op 15 juni voor de echte Jeugdjournaalcamera’s te staan.

Meer informatie
Meer informatie over de presentatiewedstrijd en een overzicht van de finalisten zijn te vinden op www.jeugdjournaal.nl en www.beeldengeluid.nl/jeugdjournaalpresentatiewedstrijd.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.