×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 30 november 2012 | 100x bekeken | Leestijd: 1 minuut

OUDERS & COO en Social Media Wijs starten samenwerking sociale media trainingen

Landelijke ouderorganisatie OUDERS & COO en Social Media Wijs zijn een samenwerking gestart omtrent sociale media trainingen. Scholen die aangesloten zijn bij OUDERS & COO kunnen met korting gebruik maken van de trainingen voor leerkrachten en schoolleiders van Social Media Wijs.

Foto: Werner van Katwijk (l) en Wendy Meerbeek (r) van OUDERS & COO en Linda Vonhof (m) van Social Media Wijs.

Training Leerkracht & Sociale Media
De training Leerkracht & Sociale Media geeft de benodigde handvatten voor leerkrachten die de mogelijkheden van sociale media op school willen ontdekken. In een dagdeel wordt behandeld hoe de leerkracht sociale media op school kan inzetten om te leren, communiceren en profileren.

Sociale Media in de les
De training Sociale Media in de les is een mix van theorie en praktijk ten aanzien van sociale media in het onderwijs. De opgedane kennis en lesideeën in deze training worden direct vertaald naar praktische oefeningen. Aan de hand van het drielagenmodel voor sociale media in het onderwijs (school, leerkracht en leerling) wordt inzicht verkregen in de kenmerken en mogelijkheden van sociale media. In de oefeningen ga je actief aan de slag met diverse sociale media die bewezen toepasbaar zijn in de klas.

Masterclass Sociale Media
De Masterclass Sociale media laat schoolleiders en –bestuurders zien hoe sociale media succesvol kunnen worden ingezet om de school te profileren en hoe de betrokkenheid met de diverse doelgroepen van de school kan worden vergroot.

Over OUDERS & COO
OUDERS & COO is de landelijke organisatie van en voor ouders, ouderraden (OR) en medezeggenschapsraden (MR) in het protestants-christelijk en oecumenisch onderwijs. De OUDERSACADEMIE van OUDERS & COO verzorgt verschillende trainingen en cursussen voor ouders en leerkrachten.

Over Social Media Wijs
Social Media Wijs laat de mogelijkheden zien die sociale media bieden om te leren, communiceren en profileren. Door het geven van lessen, trainingen, workshops en ouderavonden over sociale media wordt een positieve impuls gegeven aan het gebruik van sociale media in het onderwijs.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.