×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 31 maart 2010 | 4x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Open Lab GPS games en routes maken

Op 21 april wordt de eerste Open Lab gehouden in het kader van de ontwerpwedstrijd Best Scene in Town, waarin deelnemers de beste game of route door Amsterdam maken.Wie ideeën heeft voor games of routes in de stad en wil meedoen met Best Scene in Town kan tijdens de Open Lab inspiratie opdoen en direct aan de slag met het online platform 7scenes. De Open Lab sessies zijn gratis toegankelijk.

Voorbeelden: Je weet alles van gevelstenen in de stad en wil dat met iedereen delen. Of je wilt een ‘Trash en Treasure’ route maken voor je vriendinnen, van het Waterlooplein tot Redlightfashion op de Wallen. De hunt naar je stamkroeg die je deelt met vrienden, wie het eerst alle punten verzamelt en arriveert krijgt een biertje. De Oesters van Nam Kee naspelen op de Zeedijk? Je nieuwe liefde laten zien in welke huizen je allemaal hebt gewoond? Alles is mogelijk.

De Open Labs vinden plaats op: 21 april, 4 mei en 19 mei van 13:00 – 17:00 uur in het Theatrum Anatomicum van de Waag, Nieuwmarkt 4, Amsterdam.

Wil je eerst een GPS route uitproberen?
Waag Society organiseert op 21 april, 4 mei en 19 mei een GPS-stadsroute op en rond de Nieuwmarkt. De route duurt ongeveer 45 minuten en start om 16.00 uur vanuit de Waag, Nieuwmarkt 4, Amsterdam.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.