×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 16 mei 2013 | 2x bekeken | Leestijd: 2 minuten

Nog 1 week tot de Mediawijsheidmarkt

Nog 1 week en dan kun je alles te weten komen over de laatste ontwikkelingen over mediawijsheid op de Mediawijsheidmarkt 2013 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Het definitieve programma met presentaties van mediawijsheidexperts is bekend en ontdek aan de hand van de deelnemerslijst welke bedrijven en personen je kunt ontmoeten op de Mediawijsheidmarkt.

Deelnemerslijst
Wil je weten wie er op de markt aanwezig zijn? Bekijk de deelnemerslijst Mediawijsheidmarkt 2013 (Noot van de redactie: deze website is niet meer beschikbaar)

Programma
We hebben een gevarieerd programma samengesteld:

 • 10.00 – 10.30 uur: Registratie en ontvangst met koffie en thee
 • 
10.30 – 10.45 uur: Welkom en aftrap markt
 • 
10.30 – 13.30 uur:
  – Mediawijsheidmarkt (Atrium / Binnenterras)
  – Pitches (Theaterzaal 1)
  – Meetingpoints Onderwijs en Bibliotheken (Atrium / Middenplein)*
  – Ontmoet de experts (Atrium / Voorplein)
 • 
13.00 – 13.30 uur: Lunch

*Dit jaar zijn er weer speciaal voor de beroepsvelden bibliotheek en onderwijs meetingpoints ingericht. Hier kunnen vakgenoten elkaar treffen en informatie uitwisselen.Ontmoet de experts
Dit jaar hebben we een nieuw programmaonderdeel: Ontmoet de Experts. Tussen 11:00 -13:00 uur voeren verschillende experts 6 gesprekken van 10 minuten elk. Voor een gesprek met één van deze experts kun je je aan het begin van de markt inschrijven bij de stand van Mediawijzer.net. Bekijk het overzicht van experts waarmee je een gesprek kunt inplannen.

Deelnemende partijen Mediawijsheidmarkt

Op de Mediawijsheidmarkt kun je met vele partijen in gesprek gaan over mediawijsheid. Stands op de markt worden verzorgd door: IDFA, Bekijk ‘t, Vodafone, TheJaneway Junior, Uitgeverij Instruct, Camera works, Office Specialist, Stichting Reactif, S-TV Broadcast Your School, Stichting Mediawijsheidscholen, G!DS, Plein C/Cultuurcompagnie Noord-Holland, Beeld en Geluid, step2app, AllAboutUs filmfactory, Fsharp, De frisse blik, Eduapp.nl, KEii, Educos, Social Media Wijs, MediaGenius, Saskia Beeldman, NICAM/PEGI, Innofun BV, Kennisnet, De Waag, DOKLAB, ECDL, de Nationale Academie voor Media en Maatschappij.

Pitches
De pitches worden gegeven door: AndereBlik.com, studio NoMoreMondays, TheJaneway Junior, Zeker Tewatha, Digitaal Laboratorium, De frisse blik, Eduapp.nl, KEii, MediaGenius, Bekijk ‘t, Educos, Stichting HOLY Animaties, Camera works, Duh!, Beeld en Geluid, S-TV Broadcast Your School, Stichting Reactif, Office Specialist, Vodafone, Stanislascollege, DOKLAB.

Bekijk het overzicht van tijden en onderwerpen van de pitches of bekijk een meer uitgebreid overzicht over de programmaonderdelen.Stimuleringsregeling 2013
Aansluitend op het programma van Mediawijsheidmarkt wordt een toelichting gegeven op de Mediawijzer.net Stimuleringsregeling 2013. Tevens organiseren we een informatiebijeenkomst speciaal voor medewerkers van bibliotheken.

 • 
13.30 – 14.30 uur: Toelichting Stimuleringsregeling Mediawijzer.net (Theaterzaal 1)
 • 13.30 – 14.45 uur: Randprogramma Bibliotheken (Theaterzaal 2)

Tijdens de Mediawijsheidmarkt twitteren we namens @mediawijzer. Wil je meepraten over de Mediawijsheidmarkt? Dat kan! Gebruik in je tweets dan #mwmarkt.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Stuur deze dan gerust naar info@mediawijsheidmarkt.nl en houd de website van de Mediawijsheidmarkt in de gaten voor updates. (Noot van de redactie: mediawijsheidmarkt.nl is niet meer beschikbaar)

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.