×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 5 juli 2010 | 47x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Nieuw werk op Digidicht.nl

Op de website digidicht.nl kunnen acht nieuwe gedichten voor op het scherm worden bekeken. De toegevoegde gedichten zijn onlangs gepresenteerd en vormen het resultaat van de vijfde editie van Poëzie op het scherm. Het werk kwam tot stand in een samenwerking tussen de volgende dichters en vormgevers:

Henk van der Waal en Jaap de Jonge, Poetryfeeder van Leonieke Rammelt en Cheryl Gallaway, Smeekbede van Mustafa Stitou en Pieter van Laar, Onkruid van Els Moors, Hilde en Janna Meeus, Gentlemen Fight Night van Nick Swarth en Jeroen de Leijer en Kleine wolk, Voorop en Welkom vreemdeling van K. Michel en Dirk Vis.

digidicht.nl [Noot van de redactie: niet meer beschikbaar] is een virtueel platform voor ‘digitale poëzie’ dat dichters, schrijvers, vormgevers, kunstenaars en anderen alle ruimte biedt om ideeën uit te wisselen en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Op de homepage van digidicht.nl vind je zowel nieuw werk (bovenste helft) als oproepen en voorstellen voor samenwerking (onderste helft); zo wordt er momenteel bijvoorbeeld gezocht naar tekstgebaseerde werken voor de mobiele telefoon.

digidicht.nl is mogelijk gemaakt door het Fonds voor de Letteren, Waag Society en het Fonds voor beeldende kunsten, vormgeving en bouwkunst. De website werd op 29 mei 2008 tijdens de vierde editie van ‘Poëzie op het Scherm’ in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam gelanceerd.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.