Netwerkpartner worden

Mediawijzer.net is het Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Het doel van Mediawijzer.net is om alle kinderen en jongeren in Nederland in staat te stellen mediawijs te leven. We doen dit door samen met een sterk netwerk van organisaties, initiatieven te ontplooien gericht op het onderwijs, ouders/opvoeders en de jeugd zelf. Bij het netwerk zijn meer dan 1100 organisaties, bedrijven, zelfstandig professionals en instellingen op gebied van mediawijsheid aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan de ICT, kunst- & cultuursector, bibliotheken, onderwijs, opvoeding, mediacoaches en mediamakers.

Mediawijzer.net en de aangesloten netwerkpartners verzorgen publiekscampagnes, verrichten onderzoek, bieden educatieve diensten aan, geven publicaties uit, organiseren workshops en bijeenkomsten, delen en verspreiden kennis, agenderen belangrijke mediawijsheid onderwerpen en stimuleren innovatie. Alle activiteiten van Mediawijzer.net worden voor en door het netwerk uitgevoerd.

Wilt u met uw organisatie ook netwerkpartner worden? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht. Er zijn geen kosten aan het netwerkpartnerschap verbonden.

De voordelen van aansluiten bij het netwerk

  1. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  2. In verbinding staan met andere organisaties en professionals uit het werkveld.
  3. Samenwerken met netwerkpartners aan het vormgeven van visie en beleid.

Aanmeldingsformulier nieuwe netwerkpartners:

Netwerkpartner worden
(Houd 'ctrl' of 'cmd' ingedrukt voor het selecteren van meerdere antwoordmogelijkheden)
(Houd 'ctrl' of 'cmd' ingedrukt voor het selecteren van meerdere antwoordmogelijkheden)
(Houd 'ctrl' of 'cmd' ingedrukt voor het selecteren van meerdere antwoordmogelijkheden)
Sending

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van activiteiten en informatie voor en door het Mediawijzer.net netwerk. Denk hierbij aan nieuws en ontwikkelingen op het gebied van mediawijsheid, activiteiten en evenementen uit het netwerk, onderzoeken en Mediawijzer.net campagnes. U kunt zich aanmelden door hierboven aan te vinken ‘Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief van Mediawijzer.net’.