Praktische informatie

De MNX 2018 is exclusief voor netwerkpartners en genodigden van Mediawijzer.net. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij. Deelname is gratis. De MNX vindt plaats op dinsdag 15 mei 2018 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. 

Toch verhinderd voor de MNX? Meld je hier af. De plaatsen zijn beperkt en we geven je plek dan graag door aan iemand anders.

Bereikbaarheid & parkeren

Beeld en Geluid is gevestigd op het Media Park in Hilversum:

Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

BEREIKBAARHEID MET AUTO

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage. Volg de borden “P Beeld en Geluid” (parkeerkosten zijn voor de bezoeker).

BEREIKBAARHEID MET OPENBAAR VERVOER

Beeld en Geluid ligt op loopafstand van NS-station Hilversum Media Park. Het kleurrijke gebouw is al van grote afstand te zien. Neem bus 107 vanaf NS-station Hilversum of vanaf NS-station Naarden-Bussum, deze stopt voor de deur van Beeld en Geluid.


Contact

Neem met praktische vragen over de MNX contact op via info@mediawijzer.net.

Bezoekerslijst
Tip! Twitter mee over de MNX en gebruik de hashtag #MNX18.

Terugblik MNX 2017

En er ontstaan nieuwe groepen kinderen die om welke reden dan ook de boot missen of niet gestimuleerd worden tot mediawijs mediagebruik. Dan moet je als overheid, school, bibliotheek, mediasector en samenleving extra je best doen en nieuwe bruggen met mediawijsheid slaan. Daarom was het thema van de MNX 2017: Digitale kloof – bruggen slaan met mediawijsheid.

Bekijk hier het verslag, de foto’s en de aftermovie van vorig jaar.

Eerdere edities van de MNX

De Mediawijsheid Netwerk Experience (MNX) is hét jaarlijkse evenement voor netwerkpartners en geïnteresseerden in mediawijsheid. Het netwerkevent wordt georganiseerd door Mediawijzer.net. In 2015 is de voormalige Mediawijsheidmarkt in een nieuw jasje gestoken en is het een dag vóór en dóór mediawijsheidprofessionals, bedoeld om met elkaar over het vak te praten en van elkaar te leren.

Benieuwd naar de eerdere edities van de MNX?