Mix & Match lunchmeeting

Op 6 juni vindt bij Beeld en Geluid de Design like a Startup dag plaats als onderdeel van de Mediawijzer.net Challenge 2017. Netwerkpartners worden in de gelegenheid gesteld om op deze dag tot nieuwe ideeën te komen om de MediaDiamant duurzaam en effectief in te zetten voor ouders en opvoeders. Dat gebeurt via het principe ‘Design like a Startup’ waarmee je tot een eerste prototype en business case komt.

Tijdens de lunch op MNX zijn Frank Evers en Keimpe de Heer van de Perfect Storm aanwezig om in een ‘Mix & Match’ lunchmeeting* in gesprek te gaan over de achtergrond van de Challenge, de bijbehorende startup aanpak en samen te kijken hoe je met slimme combinaties de kracht van het netwerk kunt inzetten. Zoek je nog een goede samenwerkingspartner of wil je gewoon vast voorpret? Schuif dan aan bij de Mix & Match lunchmeeting. Aanmelden is niet nodig.

Meer over de Mediawijzer.net Challenge 2017

Mediawijzer.net daagt netwerkpartners uit om met elkaar een ondernemende, eigentijdse aanpak of instrument uit te werken voor de nieuwe MediaDiamant. De beste ideeën maken kans op een stimuleringsbijdrage. Het totaal te verdelen bedrag is € 100.000,-.

* Na de MNX is er nog één week om de aanvraag vervolgens in te dienen als team. Aanwezigheid op de MNX is geen voorwaarde om mee te mogen doen aan de Mediawijzer.net Challenge 2017.

Lees meer