×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 1 maart 2011 | 2x bekeken

Mediawijzer.net vernieuwt website met zoekfunctionaliteiten

Per dinsdag 1 maart breidt het expertisecentrum haar website www.mediawijzer.net uit met nieuwe functionaliteiten waardoor organisaties en initiatieven beter inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt.

Mediawijzer.net werkt samen met G!DS
De website www.mediawijzer.net is gekoppeld aan de G!DS database; de digitale sociale- en culturele kaart van Nederland. Door deze koppeling is het mogelijk om alle initiatieven van de netwerkpartners van Mediawijzer.net beter vindbaar te maken. In de nieuwe digitale catalogus kan men zoeken op mediawijze producten en diensten, zoals workshops, congressen, lesmateriaal en projecten van inmiddels meer dan 400 aangesloten partners. Ook het partneroverzicht is verbeterd met behulp van de G!DS database. Op deze manier kunnen netwerkpartners en bezoekers van de website op een snelle en toegankelijke manier met elkaar in contact komen.

Een belangrijk extra voordeel van de nieuwe functionaliteit is dat gegevens die lokaal worden ingevoerd direct in het hele land beschikbaar zijn, niet alleen op Mediawijzer.net, maar ook op andere relevante websites zoals www.cultuurutrecht.nl en www.kiezenvoorjeugd.nl.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.