×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 19 mei 2011 | 37x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Mediawijzer.net lanceert Mediawijsheid Pro

Mediawijzer.net lanceert deze week een nieuw, spannend project voor professionals: Mediawijsheid Pro: Dashboard voor Mediawijsheidprofessionals. Mediawijsheid Pro is een verdiepend handboek, waarin alles staat wat u als mediawijsheidprofessional altijd al wilde weten over mediawijsheid.

150 pagina’s verdieping
De beste theorieën, de meest spraakmakende denkers, de belangrijkste onderzoeksresultaten, de mooiste citaten en de beste websites, blogs en oneliners over media, mediaopvoeding en mediawijsheid, uit binnen- maar vooral ook buitenland, komen aan bod. En dat samengebald in 150 pagina’s.

Mediawijzer worden was nog nooit zo gemakkelijk. Alhoewel: we hopen eigenlijk dat u mee wilt werken aan dit handboek!

Uw kans om schrijver te worden
Mede geïnspireerd door het gedeeltelijk via crowdsourcing geschreven boek “We think” van Charles Leadbeater, wordt Mediawijsheid Pro een 2.0 handboek! De komende maanden zal – onder regie van hoofdauteur Daniël Lechner – elke paar dagen een nieuwe paragraaf verschijnen. U kunt, als lid van het Mediawijzer netwerk, meepraten, meedenken en meeschrijven. U kunt uiteraard volstaan met reaguren, maar als u wilt ook zelf ideeën inbrengen, links aandragen, literatuursuggesties doen en zelfs kant-en-klare tekst inzenden.

Zo kan het handboek ook een beetje uw handboek worden. De 15 meest actieve bijdragers zullen officieel als coauteur worden vermeld. Iedereen die ook maar één enkele tip, link of idee inbrengt, zal in het boek worden vermeld!

Schrijver worden was nog nooit zo gemakkelijk.

Join the Mediawijsheid Pro community
Mediawijzer.net en Mediawijsheid Pro wensen iedereen die mee gaat doen een inspirerend half jaar toe, waarin we elkaar nóg mediawijzer gaan maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen niet nu al mee te gaan lezen en schrijven en te wachten tot de Week van de Mediawijsheid (eind november), waarin het eindresultaat gepresenteerd wordt, waarna u het boek rustig van A tot Z kunt gaan lezen.

Bekijk de vernieuwde inhoudsopgave van Mediawijsheid Pro

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.