×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 9 december 2010 | 72x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Mediawijs met Suske en Wiske

Begin 2011 geven Mediawijzer.net en Digivaardig & Digibewust in samenwerking met Prima een speciale uitgave uit van de Suske en Wiske strip ‘De Sinistere Site’. De strip gaat over mediawijsheid en veilig internetten en is bedoeld voor schoolkinderen (10-14 j.r), hun ouders en docenten.Het album is opgebouwd uit twee delen: een stripverhaal van Suske en Wiske en een gedeelte met praktische tips over mediawijsheid en veilig internetten. Het stripverhaal is gemaakt door Standaard Uitgeverij (België). De praktische tips zijn gemaakt op basis van de kennis en expertise van Mediawijzer.net en Digivaardig & Digibewust en hun netwerkpartners.

Voor deze speciale uitgave wordt samengewerkt met de vakbladen Prima PO en Prima VO van EDG: uitgever en mediabedrijf voor het onderwijs. In 2007 heeft EDG in samenwerking met Stichting Kennisnet de strip ook al uitgebracht en bleek het een groot succes: er zijn er toen ruim 200.000 exemplaren door scholen besteld! Om de vernieuwde uitgave te promoten bij scholen en ouders is een grootschalige cross-mediale communicatiecampagne gestart.

Bestellen De Sinistere Site
Op de speciale website Prima-Online.nl kunnen scholen en ouders/verzorgers het album tot 31 mei 2011 voor een kostprijs van €1,50 per stuk bestellen (excl. administratie- en verzendkosten).

Een bijdrage leveren?
Mediawijzer.net nodigt haar netwerkpartners uit een bijdrage te leveren aan de strip en de cross-mediale communicatiecampagne. Netwerkpartners krijgen hierover bericht. Wilt u meer informatie of mee doen? Neem dan contact met ons op via info@mediawijzer.net of 079-329 6841.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.