×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 26 maart 2010 | 41x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Masterclasses Decorbouw, Visagie en Styling

Wilt u uw klas een uniek kijkje achter de schermen van de televisiewereld bieden? Kom dan naar Beeld en Geluid en volg één van de drie masterclasses. Deze masterclasses zijn speciaal ontwikkeld bij de nieuwe tentoonstelling InScène. In de masterclasses lichten professionals uit de televisiewereld een tipje van de sluier op van het geheim achter hun succes als visagist, decor- of kostuumontwerper of stylist.

Decorontwerp
Een unieke kijk in de wereld van de decorontwerper. Waar let je allemaal op bij het bedenken en maken van een set? Wat werkt wel voor de camera en wat niet? Ontwerper Eric Goossens, bedenker van onder meer decors voor In de Praktijk, Harem en BiBaBoerderij geeft tips!

Kostuumontwerp en Styling
Ontdek de wereld van styling en kostuumontwerp. Misschien denk je bij kostuums eerst aan baljurken uit historische drama’s maar ook aan series die zich nu afspelen komen kostuumontwerpers te pas. Charles Schoonderbeek van CSstyling deelt de geheimen achter het goed kleden van televisiesterren, acteurs en actrices.

Kap en Grime
Niets zo dodelijk op tv als zweetdruppels. Of pukkels! De visagist zorgt ervoor dat elke ster altijd kan stralen. Nieuwsgierig naar hoe hij of zij dat doet? In deze masterclass krijg je de beste tips op het gebied van kap en grime van de visagist van o.a. Karin Bloemen en Voetbalvrouwen!

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.