×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 7 april 2011 | 5x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Leerlingen in Hilversum’s Got Mediatalent

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is sinds 9 maart van start gegaan met het project ‘Hilversum’s Got Mediatalent’. Het nieuwe project biedt leerlingen in groep 8 van het Hilversumse basisonderwijs de mogelijkheid om kennis te maken met de televisie- en radiowereld.

Hilversum’s Got Talent ook voor leerkrachten
De aftrap van Hilversum’s Got Talent werd verzorgd door de Hilversumse wethouder Jooren-Van Den Boor (Cultuur). Het mediaproject richt zich naast leerlingen ook op leerkrachten uit het basisonderwijs. Ook zij kunnen op hun eigen manier kennis maken met de televisie- en radiowereld.

Aanbod
Om leerlingen kennis te laten maken met de mediawereld biedt Beeld en Geluid hen de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende Meet & Greets met media-professionals, een tour te maken door de depots van Beeld en Geluid of te werken met het online onderwijsplatform ED*IT. Leerkrachten kunnen een introductietraining mediawijsheid volgen. In de training ontwikkelen leerkrachten vaardigheden om hun leerlingen bewuster en kritischer te maken op het gebied van mediawijsheid.

Speciale prijs
Hilversumse basisscholen die in schooljaar 2011-2012 deelnemen aan een van de activiteiten van Hilversum’s Got Mediatalent, maken kans op een speciale prijs. Beeld en Geluid biedt de scholen de mogelijkheid om de uitvoering van de groep 8 musical te plaatsvinden in haar theaterzaal.

Meer informatie
Ga naar www.beeldengeluid.nl/mediatalent voor meer informatie over het project Hilversum’s Got Mediatalent en het bijbehorende programma.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.