×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 24 oktober 2012 | 2x bekeken

Laatste mogelijkheid tot inschrijven MediaMasters 2012

De laatste week om je in te schrijven voor MediaMasters 2012 is aangebroken! Leerkrachten van groepen 7 en 8 van het basisonderwijs kunnen hun klas kosteloos opgeven voor deze spannende interactieve media-ervaring. De inschrijving sluit op 31 oktober 2012.

MediaMasters 2012: red de redactie!
TV, kranten, internet, social media, games en mobiele telefonie. De mogelijkheden die media bieden zijn grenzeloos. Maar hoe werken ze en wat kan je ermee? Daarom komt Mediawijzer.net met MediaMasters 2012, de spannende en levensechte media-ervaring voor groep 7 en 8. In deze tweede editie staan de leerlingen voor een nieuwe uitdaging. Samen met de klas strijden zij voor het redden van een redactie. Met hulp van ouders, leerkrachten en bibliotheken ervaren ze tijdens de Week van de Mediawijsheid de kansen van media, maar zullen ze ook een kritische blik nodig hebben. Ze moeten overleggen, samenwerken, media maken en interpreteren. Doorzettingsvermogen en creativiteit zorgen ervoor dat alle leerlingen slagen voor MediaMasters 2012.

Inschrijven
MediaMasters is onafhankelijk van niveau, voorkennis en achtergrond van alle leerlingen uit te spelen. MediaMasters kost gedurende de week slechts 1 uur per dag en vereist een digibord. Meedoen is kosteloos. Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2012.

Schrijf jouw klas in voor MediaMasters 2012

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.