×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 9 januari 2013 | 26x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Kunstprojecten (helpen) realiseren via online platform Jij maakt het mee

In je vrije tijd met kunst en media bezig? Op het online platform Jij maakt het mee kun je subsidie aanvragen voor bijzondere projecten. Ook kun je meedenken over andermans ideeën en je stem geven op een project dat volgens jou subsidie moet ontvangen.

Interactieve omgeving: subsidie aanvragen, meedenken en beslissen
Jij maakt het mee is een platform van het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP), bedoeld voor mensen die in hun vrije tijd met kunst bezig zijn en organisaties die dat ondersteunen. Een interactieve omgeving waarin een project kan worden gestart en voor mensen die mee willen denken over hoe bijzondere amateurkunstprojecten er uit moeten zien. Je kunt hier 2 dingen doen: subsidie aanvragen en meedenken en meebeslissen over projectideeën.

Subsidie aanvragen voor een project
Je start een project op dit platform in de Denk mee-fase. Het publiek en het FCP geven tips en advies om je project beter te maken. Jij bepaalt wanneer je vindt dat je project goed genoeg is om over te gaan naar de Beslis mee-fase. In deze fase besluiten het publiek en de adviseurs van het Fonds of je project in aanmerking komt voor subsidie.

Meedenken en meebeslissen over projecten

Jouw advies is waardevol voor anderen die een project willen opzetten. Door tips en adviezen te geven help je anderen hun projectplan te verbeteren. Tegelijkertijd werk je aan je eigen status van publieksexpert: de adviezen die je geeft, kunnen met een credit worden gewaardeerd door de platformbezoekers. Hoe meer van deze credits je krijgt, hoe hoger jouw status en hoe zwaarder je stem weegt in de Beslis mee-fase.

Ga naar de website van Jij maakt het mee


Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.