×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 9 september 2010 | 5x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Krachten bundelen, netwerken en kennis uitwisselen op de Mediawijsheidmarkt

Mediawijsheid staat het laatste jaar volop in de schijnwerpers. De verschillende innovatieve projecten volgen elkaar op de voet. De Mediawijsheidmarkt is hét evenement voor mediawijze organisaties om te ontdekken welke ontwikkelingen het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden en om vooruit te blikken.De Mediawijsheidmarkt wordt georganiseerd door Mediawijzer.net op donderdag 7 oktober in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit jaar staat de markt in het teken van Innovatie, Kunst & Cultuur. Met interactieve workshops zoals ‘Stop! Hoe maak je jongeren Mediawijs’ en ‘The art of social Media’ en ‘Architect-toon!’ kunnen de bezoekers van de markt zich laten inspireren door het thema.

Er zijn verschillende presentaties van sprekers zoals Dick Rijken en Cathy Spierenburg en er wordt in het programma onder andere aandacht gegeven aan subsidieregelingen bij het Fonds voor Cultuurparticipatie, Cultuurprofielscholen en het lesaanbod op het gebied van Mediawijsheid. Daarnaast zorgen de diverse standhouders voor een aangeklede en levendige markt.

Krachten bundelen
De Mediawijsheidmarkt is een initiatief van netwerkorganisatie Mediawijzer.net, waarbij inmiddels al zo’n 350 organisaties en bedrijven zijn aangesloten. Doel van dit netwerk is om de krachten te bundelen rondom het thema ‘mediawijsheid’. De Mediawijsheidmarkt biedt de netwerkpartners de gelegenheid om zich te presenteren aan elkaar, te netwerken en nieuwe mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.

Aanmelden en meer informatie over de Mediawijsheidmarkt
Via www.Mediawijsheidmarkt.nl. kunnen bezoekers zich aanmelden voor dit gratis evenement en is het programma van de dag terug te vinden. Bezoekers van deze markt hoeven niet perse een netwerkpartner te zijn.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.