×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 1 oktober 2010 | 16x bekeken

Internet in het Speciaal Onderwijs

Kinderen die speciaal onderwijs volgen of een lichte verstandelijke handicap hebben, zijn min of meer een vergeten groep in de voorlichting over veilig internetten. Stichting Mijn Kind Online heeft daarom een boekje gemaakt met tips voor begeleiders en leerkrachten. Daarmee kunnen ze de kinderen op hun eigen niveau leren wat ze wel en niet moeten doen op internet.

Brochure ‘Speciaal onderwijs op internet’
De brochure ‘Speciaal onderwijs op internet’ is geschreven voor leraren en begeleiders werkzaam met kinderen vanaf tien jaar in de clusters drie en vier van het Speciaal Onderwijs. Verantwoord omgaan met sociale media staat erin centraal. Op verzoek van mensen uit het veld is de publicatie gemaakt.

Gratis exemplaren
Wilt u de brochure uitdelen aan collega’s? U kunt de brochure gratis aanvragen door een mail te sturen naar [email protected]. Digivaardig & Digibewust is een samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties om het verantwoord en veilig gebruik van digitale middelen te stimuleren. Een belangrijke doelgroep zijn jongeren. Dankzij Digivaardig & Digibewust wordt deze bijzondere brochure verspreid.

>> Download de brochure ‘Speciaal onderwijs op internet’ (PDF)

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.