×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 24 mei 2011 | 12x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Inschrijving voor ‘DOEN: Pitch je idee’ geopend

Heeft u een goed idee om het publiek op een nieuwe manier te betrekken bij kunst en erfgoed? Of nieuwe doelgroepen aan te spreken met middelen die nu beschikbaar zijn? Maak dan uw pitch-voorstel aan op www.komjeook.org/doen (red, website is uit de lucht). Als uw idee wordt uitgekozen voor de DOEN pitch krijgt u de kans om de kiem van uw idee te presenteren tijdens Kom je ook? – Crowdsourcing op 16 juni in De Duif in Amsterdam. De winnaars krijgen een clinic bij Mediamatic, aangeboden door Stichting DOEN, met uitzicht op financiering.

Goed idee
Denk bijvoorbeeld aan originele samenwerkingen buiten uw eigen werkterrein, vernieuwing van programmering, of originele vormen van kennisuitwisseling en publieksparticipatie. Slim gebruik van nieuwe media bij uw plan is ook van belang en voorstellen waarbij crowdsourcing — het thema van deze KJO — een rol speelt, hebben de voorkeur. De deadline om uw plan in te dienen is woensdag 8 juni 9.00 uur.

Voordelen?

  • Reality check voor je idee
  • Nieuwe partners voor je project
  • Feedback op je idee en aandacht onder collega’s
  • De twee beste pitchers winnen een clinic
  • Kans op financiering
  • Gratis pre-pitch coaching tijdens de lunch
  • Gratis entree Kom je ook? – Crowdsourcing voor genomineerde pitchers

Meedoen
Bel Mediamatic en vraag naar Anne of Minke om uw idee voor te leggen: 020 – 6389901. Of publiceer uw plan direct op de website www.komjeook.org/doen.

Nominaties
Uit alle inzendingen worden maximaal 10 ideeën geselecteerd die tijdens KJO mogen presenteren. Genomineerden krijgen bericht op maandag 13 juni.

Pre-pitchen tijdens de lunch
De genomineerden worden uitgenodigd voor een coaching sessie tijdens de lunchpauze van KJO. Onder leiding van de (keynote) sprekers en de moderator kunt u zichzelf voorbereiden en uw plan een keer pre-pitchen voordat u het podium op gaat. Uw presentatie wordt scherper als u het al eens heeft uitgeprobeerd voor een kleine groep. De pitch op het podium duurt maximaal 2 minuten.

Jury en publiek bepalen de winnaars
Er worden twee prijzen uitgerijkt; een publieksprijs en een juryprijs. Het publiek stemt met de door Mediamatic Lab ontworpen steminstallatie IkPoll. De jury kiest een tweede winnaar.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.