×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 27 mei 2013 | 3x bekeken

Inschrijving Mediawijzer.net Stimuleringsregeling 2013 geopend

Heb jij een idee voor een project om mediawijsheid eind 2014 in het basisonderwijs in te bedden? Mediawijzer.net heeft de Mediawijzer.net Stimuleringsregeling 2013 geopend waarvoor je je nu kunt inschrijven. Het doel van de regeling is om bij te dragen aan de realisatie van het PO stappenplan. Je kunt je plan tot en met 15 juli 2013 indienen.

Doel en thema’s
Het doel van de regeling in 2013 is om bij te dragen aan de realisatie van het PO stappenplan. Dit plan omvat een programma aan activiteiten om mediawijsheid eind 2014 in het basisonderwijs in te bedden. In lijn met dit plan zijn voor de stimuleringsregeling 3 onderwerpen vastgesteld:

  • Een leermiddelenbank mediawijsheid voor leerlingen in het PO, te gebruiken door leerkrachten in de dagelijkse praktijk
  • Een leermiddelenbank mediawijsheid voor de PABO
  • Een leermiddelenbank voor leerkrachten

Budget Mediawijzer.net Stimuleringsregeling 2013
Onderdeel van de missie van Mediawijzer.net is het versterken van mediawijsheidinitiatieven door netwerkpartners met elkaar te verbinden. Projecten dienen daarom samenwerking en synergie te bevorderen en met minimaal 3 verschillende netwerkpartners worden uitgevoerd. Binnen de regeling is in totaal €200.000,- (inclusief btw) beschikbaar voor projecten.

Lees hier meer over de Mediawijzer.net Stimuleringsregeling 2013 en het indienen van je project

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.