×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 20 mei 2009 | 5x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Hyve to the max

Sociaal netwerk waar iedereen het stralende middelpunt is van zijn eigen pagina. Hyves bestaat sinds oktober 2004 en is sinds die tijd uitgegroeid tot misschien wel Nederlands populairste vriendennetwerk en profielensite. Hyves telt op het moment zo’n 8,7 miljoen leden.

De profielpagina is dé plaats op Hyves waar je je voorstelt aan je vrienden en bekenden. Hier kun je informatie kwijt over jezelf, zoals de naam van je school, of het bedrijf waar je werkt, je favoriete merken, films en tv-programma’s, je passies, reizen en je sport. Je kunt je pagina pimpen met leuke kleurtjes en foto’s, want natuurlijk wil je van je profielpagina een echte blikvanger maken!

De meeste mensen in je ‘vriendenlijst’ zie of spreek je in het dagelijks leven waarschijnlijk regelmatig. Toch is het handig om ook met hen via Hyves contact te hebben. Een ‘krabbel’ is snel gezet, kost niets en is leuk om te ontvangen. Zo kun je dus makkelijk afspraakjes maken. Ook ‘oude bekenden’ zijn eenvoudig op te sporen en dat maakt Hyves ideaal om verwaterde contacten te herstellen. Krijg je een notificatie dat een van je vrienden jarig is? Stuur dan een leuke verjaardagskrabbel! Vind je het leuk om jezelf wat uitgebreider te presenteren, dan is een fotogalerij of een weblog misschien wel iets voor jou. Ook kun je op Hyves muziek en filmpjes delen.

Veel bekende Nederlanders hebben een profiel op Hyves. Zo zijn er politici die een profiel hebben en kunnen artiesten Hyves gebruiken om zichzelf te promoten. Welke bekende Nederlanders lid zijn van Hyves, kun je zien op www.hyves.nl/bh. Hier vind je namen als Alain Clark, Ali B, Jan Peter Balkenende, Ilse de Lange, Najib Amhali Gerard Joling en Ruud de Wild.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.