×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 21 augustus 2012 | 2x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Heinrich, Römer en Tabarki keynotesprekers Mediawisdom 2024

Louisa Heinrich, Paul Römer en Farid Tabarki zijn de keynotesprekers tijdens Mediawisdom 2024. Dat heeft organisatie PICNIC bekend gemaakt. Mediawisdom vindt plaats in het EYE Film Instituut in Amsterdam op 17 september 2012.

Keynotes Mediawisdom 2024
Het seminar Mediawisdom 2024 gaat over de ontwikkeling van media en de impact op onze samenleving. Heinrich, Römer en Tabarki nemen alledrie een eigen keynote voor hun rekening:

 • Keynote Louisa Heinrich

  Heinrich zal in haar keynote vooral stilstaan bij de menselijke waarden, waarden die volgens haar niet veel zullen veranderen. Zoals de ambitie om ergens bij te horen of het lekker te vinden om te luisteren naar een goed verhaal. Die waarden koppelt ze aan haar visie over de ontwikkeling van technologie. Met uitstapjes naar educatie, rechtenissues en geld verdienen met een goed verhaal.
 • Keynote Paul Römer
  Römer blikt vooruit op mens en media in 2024. Dit doet hij vanuit zijn jarenlange ervaring als producent van vele tv-producties.
 • Keynote Farid Tabarki
  Tabarki deelt zijn visie over de ontwikkeling van de maatschappij en de rol van de media hierin. Hierna schuift Farid ook aan tijdens het Socratisch gesprek.Over Mediawisdom 2024
  Mediawisdom 2024 is alleen op persoonlijke uitnodiging toegankelijk. Genodigden kunnen behalve Mediawisdom 2024 ook het programma van PICNIC op 17 september volgen. Het thema dit jaar is de ‘The Rise of New Ownership: the shift from top down to bottom up’.

Over PICNIC
Sinds 2006 wordt jaarlijks het PICNIC Festival gehouden, een initiatief van Marleen Stikker en Bas Verhart. Twee dagen vol informatie, inspiratie, samenwerking, co-creatie en vermaak. PICNIC is meer dan een gewone conferentie, het is een interdisciplinair festival, dat ieder jaar een belangrijk thema kiest dat te maken heeft met ons leven, onze maatschappij, economie en leefomgeving. Met keynotes van vooraanstaande sprekers van over de hele wereld, maar ook van de opkomende jonge talenten. PICNIC betekent labs, workshops, games en andere speciale evenementen.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.