×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 17 januari 2011 | 10x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Genomineerden voor Gouden @penstaart bekend

De genomineerden voor de verkiezing van de beste kinderwebsite, de Gouden @penstaart, zijn vandaag bekend gemaakt. Op 8 februari 2011 zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt in aanwezigheid van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje. De winnaars krijgen dan de eer om zich een jaar lang ‘de beste kindersite van Nederland’ te mogen noemen.

Genomineerden in twee categorieën
De verkiezing is in twee categorieën ingedeeld. De eerste categorie richt zich op websites voor kinderen (leeftijd basisschool) die gemaakt zijn door kinderen zelf (leeftijd tot 18 jaar). De tweede categorie richt zich op websites voor kinderen (leeftijd basisschool, 4 à 12 jaar) die gemaakt zijn voor kinderen door volwassenen, ongeacht of dit commerciële organisaties zijn, niet-commerciële organisaties of particulieren.

Genomineerde websites DOOR kinderen:

  • TVyo.nl
  • Kvk18.nl
  • Radio Doelloos
  • Habbolive

Genomineerde websites VOOR kinderen:

  • Ola IJstijd
  • Megamythen

Uitreiking Gouden @penstaart
De winnaars van de Gouden @penstaart worden bekend gemaakt tijdens een zeer feestelijke uitreiking, gepresenteerd door Koert-Jan de Bruin. De uitreiking vindt plaats van 15.30 tot 17.00 uur in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum.

De jury
De jury van de Gouden Apenstaart bestaat uit: Wouter van den Berg, usability expert bij MetrixLab, Marjolijn Bonthuis, adjunct-directeur ECP-EPN, Elke Das, leerkracht basisonderwijs Skozok, Lycke Hoogeveen, communications manager SIDN, Eline Kwantes, manager online Nickelodeon North, Justine Pardoen hoofdredacteur Ouders Online en projectleider Mijn Kind Online, en Jolle de Wit, illustrator en ontwerper bij Guardstone. Meer informatie over de Gouden Apenstaart is te vinden op de site.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.