×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 13 augustus 2010 | 11x bekeken

Eerste huwelijk via Twitter

Jannetta Dorsman (44) en haar aanstaande echtgenoot René Hoksbergen (48) hebben elkaar niet alleen het ja-woord gegeven via Twitter ook de hele bruiloft wordt via Twitter geregeld. Op 18 maart 2010 vroeg Hoksbergen haar ten huwelijk. Dat deed hij tijdens een netwerkbijeenkomst in Zeist met mensen die hij en zijn toekomstige vrouw slechts kenden via Twitter. Ze twitterden elkaar het ja-woord.

Met toestemming van Jannetta regelde een vriendin haar hele bruiloft bij elkaar via Twitter. De score tot nu toe is onder meer een huwelijksceremonie in een romantisch kasteel, een feest voor duizend man met dertig artiesten, twee prachtige huwelijksreizen, bruidsreportage en het eten en drinken. En dit allemaal gratis aangezien de Twitteraars die hun goederen en diensten beschikbaar stellen dit doen dit in ruil voor gratis reclame.

Dat de hele bruiloft via Twitter tot stand komt is volgens het stel een ‘wereldprimeur’. Een huwelijksaanzoek via Twitter is in ieder geval al eens eerder gebeurd in 2008.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.