×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 6 juli 2010 | 3x bekeken

Doe mee aan de Filmeducatieprijzen 2010!

Steeds meer organisaties die zich richten op onderwijs of cultuur reserveren binnen hun activiteiten ruimte voor media- en filmeducatie. Mogelijk organiseert ook u educatieve projecten op dit terrein.

EYE Film Instituut Nederland nodigt u uit om te laten zien wat u heeft ondernomen op het gebied van filmeducatie. EYE Film Instituut Nederland rolt de rode loper uit voor iedereen die zich in 2010 heeft ingezet voor de verspreiding en kwaliteit van filmeducatie. Wie weet sleept uw project wel de Filmeducatieprijzen 2010 in de wacht!

Stuur uw activiteit, lesmateriaal of idee nu in en maak kans op 3000 euro! Of uw initiatief nu bedoeld is voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs of ontwikkeld is als buitenschoolse activiteit; of u zich nu richt op volwassenen, kinderen, leraren in opleiding of studenten in het wetenschappelijk onderwijs: al uw activiteiten, materialen en idee├źn zijn welkom.

De inzendingen kunnen in vijf verschillende categorie├źn worden aangemeld; er worden dus ook vijf prijzen uitgereikt. Een jury van onafhankelijke deskundigen bepaalt de winnaars. De prijsuitreiking vindt plaats in januari 2011 tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht.

Deelname is gratis. Inzenden kan tot en met 15 oktober 2010 via www.filmeducatieprijzen.nl.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.