×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 28 februari 2011 | 17x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Digivaardig & Digibewust roept op tot actie voor Get Online Week 2011

Digivaardig & Digibewust is Nederlandse partner in de Europese Get Online Week. Het doel van de week is mensen te motiveren om offliners te overtuigen van de voordelen van het internet en ze online te helpen. Get Online Week wordt georganiseerd op initiatief van Neelie Kroes (Europese Commissie) en vindt plaats van 28 februari t/m 5 maart 2011.

Betrokkenheid bij media vergroten
Tijdens de Get Online Week is het de bedoeling om in bestaande ‘telecentres’ (plaatsen waar mensen terecht kunnen om iets te leren denk aan bibliotheken, computercentra, etc) mensen te motiveren om offliners te overtuigen van de voordelen van het internet en ze online te helpen. Dit kunnen acties zijn gericht op offliners in het algemeen maar ook speciale acties gericht op senioren, werkzoekenden, eCitizenship, woman, of acties gericht op online services zoals online bankieren.

Initiatieven van partners
Digivaardig & Digibewust kiest ervoor niet een actie op te zetten in deze week. De organisatie heeftt haar partners opgeroepen zoveel mogelijk acties te organiseren in deze week waarin offliners hulp krijgen bij het online gaan. Het uiteindelijke aantal offliners dat wordt bereikt tijdens deze week zullen worden ‘aangeboden’ aan de Europese Commissie als Nederlands resultaat van de Get Online Week.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.