×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 18 november 2010 | 43x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Digitips van Digipiet

Digipiet zingt zijn tips voor veilig en gezond internetgedrag voor kinderen van de basisschool. Het liedje en de videoclip zijn gemaakt door KSK Productions, in samenwerking met de Stichting Mijn Kind Online.’Digi Tips’ is ook de enige juiste titel voor het nieuwe liedje. De tekst bestaat namelijk voornamelijk uit tips voor goed internet gebruik voor kinderen. Het is een vrolijk en swingend liedje dat nog leerzaam is ook, zonder belerend te zijn.

Door de vrolijke en eenvoudige melodie, en de begrijpelijke tekst is het liedje gemakkelijk te leren door kinderen. Dit zal hen helpen bewust te worden van goed internet gebruik en zo kunnen leerkrachten op school veilig internet op een leuke manier aan de orde stellen.

Digitips van Digipiet gratis downloaden
Omdat zowel Digipiet, Mijn Kind Online als KSK Productions dit een erg belangrijk onderwerp vinden, hebben ze besloten het liedje gratis ter beschikking te stellen. Ook de karaoke versie is gratis beschikbaar. Beide versies kun je vinden in de webshop van KSK Productions.

De video Geheel in stijl met het onderwerp heeft KSK Productions bij de liedje een vernieuwende interactieve videoclip gemaakt, waardoor liedje en clip eenvoudig als lesmateriaal te gebruiken zijn. De video is gemaakt met de presentatie-omgeving Prezi. De gebruikte Prezi is voor iedereen toegankelijk en kan gebruikt worden als lesmateriaal, met of zonder het liedje.

Meer over KSK Productions
KSK Productions is een enthousiaste muziek productiemaatschappij, die zich kenmerkt in veelzijdigheid en kwaliteit. KSK maakt muziek in alle soorten en maten, voor elk denkbaar doel. Van kinderliedjes, tot game-muziek, tot film- & documentaire muziek en alles daar tussen in.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.