×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 16 juni 2009 | 28x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Christina Curry op Twitter

Christina Curry is woedend op Micky Hoogendijk, de nieuwe vriendin van haar vader Adam Curry. “Met Micky wil ik nooit wat mee te maken hebben”, schrijft Christina op Twitter. Ze gaat verder: “want wat zij heeft geflikt is onvergeefelijk. Maar mijn vader blijft mijn vader,en ik zal altijd van hem houden.”

Christina (19) staat aan de kant van haar verlaten moeder, Patricia Paay: “Ik hou ontzettend veel van mijn moeder, en kijk elke dag met bewondering toe hoe sterk zij is – en met mij staat ze nog sterker.”

Haar tweets werden opgepikt door de media en waren even groot nieuws. Is het onverstandig om zo emotioneel uit te barsten via Twitter? Christina Curry is de dochter van twee bekende mensen. Ze heeft een paar jaar geleden met haar ouders meegedaan met de real life soap Adam’s Family en weet beter dan de gemiddelde 19-jarige hoe de media werken.

Een beetje verbaasd is ze wel over de aandacht voor haar Twitter-berichten: “Jesus, headlines met een tweet? I better be carefull.”

Maar ze neemt geen blad voor haar mond. En waarom zou ze ook? Haar ouders maken van de scheiding een mediaspektakel. Twitter biedt Christina de mogelijkheid om iets terug te zeggen.

Afbeelding van Mykl Roventine/ Flickr cc

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.