×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
woensdag 16 mei 2012 | 30x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Bibliotheken en netwerkpartners Mediawijzer.net onderwerp van onderzoek

Bibliotheken en netwerkpartners van Mediawijzer.net zijn onderwerp van onderzoek in het kader van de Week van de Mediawijsheid (23 tot en met 30 november). Voor de zomer wordt geïnventariseerd welke mogelijke samenwerkingsverbanden bibliotheken en netwerkpartners kunnen aangaan rondom het thema ‘Stijl van Leven’. Deze inventarisering resulteert in een een concrete ‘toolkit’ voor bibliotheken met suggesties voor activiteiten tijdens de Week van de Mediawijsheid.

Hulp gezocht!
Om dit onderzoek zo goed mogelijk te laten verlopen is hulp van bibliotheken en netwerkpartner hard nodig. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar kwaliteiten, mogelijkheden, wensen en behoeftes van beide partijen. Deze week ontvangen zowel bibliotheken als netwerkpartners een e-mail met de vraag een online enquête in te vullen. Deelname aan deze enquête is wenselijk en wordt zeer gewaardeerd.

Privacy
De resultaten van het onderzoek zullen betrekking hebben op bibliotheken en netwerkpartners. Neem je deel aan het onderzoek? Dan worden je gegevens gevraagd. De onderzoekers gebruiken persoonlijke gegevens slechts voor een eventueel vervolg- of detailonderzoek. Dit kan in de vorm van een (telefonisch) interview of per e-mail. Binnen de bibliotheken en netwerkpartners kunnen de contactgegevens worden gebruikt om een samenwerking te realiseren naar aanleiding van dit onderzoek.

Onderzoekers
Het onderzoek wordt uitgevoerd door 2 studenten van Tilburg University in opdracht van Mediawijzer.net. Naar aanleiding van de cursus Mediawijsheid, gegeven door Media- en Cultuurdocent dr. Hans van Driel, hebben zij aangeboden dit onderzoek onder hun hoede te nemen. De cursus richt zich op de verschillende functies die (sociale) media bieden en hoe daarmee wordt omgegaan in de samenleving. Dit project vormt de afsluiting van de cursus. Ook kunnen de studenten zo hun opgedane kennis en vaardigheden direct inzetten in de praktijk.

Meer informatie
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in meer informatie over het onderzoek? Neem dan contact op met Joyce Sint Nicolaas (contactpersoon binnen dit onderzoek).

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.