×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 15 november 2010 | 15x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Beeld en Geluid widget: Week van de Mediawijsheid

Deze week staat de widget van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in het teken van de Week van de Mediawijsheid.

Beeld en Geluid widget
Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid heet een speciale widget ontwikkeld. De widget is een klein programmaatje dat je elke dag een nieuw verrassend filmpje voorschotelt uit de immense collectie van Beeld en Geluid. Dat filmpje verschijnt op je bureaublad. Wekelijks kiest Beeld en Geluid een nieuw thema om de widget mee te ‘vullen’: van Koninginnedag tot sport, van kinderprogramma’s tot nieuws. Deze week staat de widget in het teken van de Week van de Mediawijsheid.

Week van de Mediawijsheid
Van 24 november tot en met 1 december organiseren openbare bibliotheken in samenwerking met het expertisecentrum voor Mediawijsheid allerlei activiteiten om Nederlanders wegwijs te maken in het gebruik van verschillende media. Gedurende deze week kan iedereen in de bibliotheek terecht met eenvoudige en praktische vragen rond mediawijsheid en nieuwe media. Denk hierbij aan vragen als: hoe kan ik twitteren? Hoe plaats ik mijn foto’s op Facebook? Hoe werkt veilig online betalen? En, hoe zoek ik naar familie in Australië?
Bezoek de website van de Week van de Mediawijsheid

Widget downloaden
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze widget downloaden? Ga dan naar de website van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.