×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 11 december 2009 | 40x bekeken | Leestijd: 1 minuut

Beeld en Geluid opent Mediawijzer.net paviljoen

De Beeld en Geluid experience is verrijkt met een Mediawijzer.net paviljoen. Het nieuwe paviljoen is op 10 december feestelijk geopend door Michel Hommel (directeur experience) en Clemence Ross (voorzitter Programmaraad Mediawijzer.net).In het paviljoen maken jongeren vanaf 10 jaar kennis met mediawijsheid en leren ze spelenderwijs omgaan met vele facetten van media.

Mediascan
Tijdens de opening van het paviljoen demonstreerden een aantal kinderen wat er allemaal te beleven is. Zo kun je er een Mediascan doen: een test die bepaalt hoe mediawijs je bent. En met de Mediatrainer kun je leren hoe je je zo voordelig mogelijk voor de camera kunt presenteren. Mediawijs zijn betekent dat je actief, bewust en kritisch om kunt gaan met alle media die ons dagelijks omringen. Met het Mediawijzer.net paviljoen heeft Beeld en Geluid nu een attractie die alle facetten van mediawijsheid belicht.

Het paviljoen is een initiatief van Beeld en Geluid en Mediawijzer.net. Beeld en Geluid is de plek waar de netwerkpartners van Mediawijzer.net bij elkaar komen, informatie delen over projecten en evenementen organiseren.
Het paviljoen Mediawijzer.net maakt deel uit van de Beeld en Geluid experience, een sensationele attractie op het gebied van televisie, radio, film en muziek. Kijken, luisteren, maar vooral ook doen staan hierin centraal. Voor het grote publiek, maar ook voor het onderwijs. Speciaal voor schoolgroepen zijn tal van educatieve arrangementen ontwikkeld.

De Beeld en Geluid experience is geopend van dinsdag tot en met zondag. Vanaf 5 januari gelden er nieuwe openingstijden: van 10.00 tot 17.30 uur.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.