×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
donderdag 17 maart 2011 | 3x bekeken

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten organiseert summerschool Remix Culture

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten organiseert voor de eerste keer de summerschool Remix Culture. Tijdens deze 6-daagse studieweek wordt ingegaan op de grote behoefte onder kunstdocenten om meer ervaring op te doen over en met moderne media in binnen- of buitenschoolse kunsteducatie. Special guest is sample-artiest Eboman. Remix Culture vindt plaats van 4 t/m 9 juli 2011.

Doelgroep summerschool Remix Culture
Remix Culture is internationaal en richt zich op ervaren docenten en masterstudenten kunsteducatie die afkomstig zijn uit verschillende kunstdisciplines (beeldende kunst, muziek, theater, dans, media). Remix Culture biedt workshops, theorielessen en lezingen, verzorgd door inspirerende kunstenaars, wetenschappers en experts uit de media- en kunsteducatie. De deelnemers zullen in duo’s interdisciplinair lesmateriaal leren ontwerpen, waarin kunst- en mediaeducatie elkaar raken. Tijdens Remix Culture wordt Engels gesproken.

Aanmelden voor Remix Culture
De organisatie van Remix Culture wordt verzorgd door de Masteropleiding Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website van Remix Culture.

Laat een reactie achter

Reacties die geplaatst worden zonder in te loggen, worden eerst goedgekeurd door de redactie.