×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
vrijdag 31 januari 2020, 13:00

Werkconferentie Kennis van Mediawijsheid

Locatie:
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Parkboulevard, Hilversum, Nederland

Voeg deze activiteit toe aan je agenda:

De Wetenschappelijke Raad van Netwerk Mediawijsheid viert haar eerste verjaardag. Een jaar na de oprichting geeft de raad graag een update over de bezigheden tot zover en een inkijkje in de toekomstplannen. Welke wetenschappelijke kennis over mediawijsheid is er, waar liggen de hiaten en welke nieuwe kennis is nodig? De werkconferentie Kennis van Mediawijsheid op vrijdag 31 januari 2020 biedt onderzoekers en beleidsmakers een inhoudelijk programma met academische inslag, interactie en veel gelegenheid tot netwerken.

Er staat een prikkelend programma klaar, vol mogelijkheden om te participeren in de discussies rondom actuele vraagstukken op het gebied van mediawijsheid. Aansluitend luiden we graag samen feestelijk het nieuwe jaar in en heffen we het glas op mooie (gezamenlijke) toekomstplannen!

Datum: vrijdag 31 januari 2020
Tijd: 13.00 – 16.00 uur, met aansluitend de feestelijke Nieuwjaarsreceptie van Netwerk Mediawijsheid tot 19.00 uur
Locatie: Beeld en Geluid te Hilversum

Programma

De #KvM20 is een interactieve werkconferentie met een sprankelende afsluiting. Professor Ellen Helsper (London School of Economics, UK) deelt haar visie op sociale ongelijkheid en digitale mediawijsheid. Tijdens de rondetafelgesprekken draagt u bij aan mogelijke oplossingen voor dilemma’s op het gebied van mediawijsheid. Lees hier meer over het programma. Nadien wordt u op de Nieuwjaarsreceptie van Netwerk Mediawijsheid verwend met inhoud, muziek en borrelhapjes: o.a. The Red Piano Show en De Speld Live staan op het programma.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 20 januari. Rond die tijd ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over het programma.

» Aanwezig zijn bij de werkconferentie Kennis van Mediawijsheid? Meld u hier aan. U kunt hierbij aangeven of u ook bij de aansluitende Nieuwjaarsreceptie aanwezig bent

» Alleen aanwezig zijn bij de Nieuwjaarsreceptie? Meld u dan hier aan

Er is beperkt plek, na aanmelding rekenen we op je komst. Mocht je toch verhinderd zijn, dan vernemen we dit graag middels een mail naar info@mediawijzer.net.

*Kijk voor praktische informatie over de locatie op de website van Beeld en Geluid. Voor deze gelegenheid kan er gratis geparkeerd worden in de parkeergarage onder Beeld en Geluid.

We kijken ernaar uit om op vrijdag 31 januari met je terug te blikken en vooral vooruit te kijken naar weer een nieuw mediawijs jaar.