×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
maandag 28 januari 2019, 13:00

Nationale Privacy Conferentie & uitreiking Nederlandse Privacy Awards 2019

Locatie:
Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag, Nederland

Voeg deze activiteit toe aan je agenda:

Op 28 januari 2019 (Data Privacy Day) organiseert Privacy First met ECP | Platform voor de InformatieSamenleving de Nationale Privacy Conferentie. Tijdens de conferentie zullen ook de Nederlandse Privacy Awards worden uitgereikt. De conferentie vindt plaats in Nieuwspoort, Den Haag.

Programma

Onderzoeksjournalist Brenno de Winter zal zijn visie geven op de huidige status van onze privacy, op dat wat vroeger speelde en wat nu speelt. Sophie in ‘t Veld (Fractievoorzitter D66, Europees Parlement) geeft de aanwezigen vanuit haar ervaringen in Brussel een blik op de Europese wereld. Ook krijg je een blik in de keuken van een samenwerking waarin Tijmen Schep (technologiecriticus en privacy designer) je meeneemt in de wereld van iconen en hoe je privacy voor je kunt laten werken. Jurist Jeroen Terstegge heeft ruim 25 jaar ervaring op privacygebied en is de grondlegger van de Binding Corporate Rules. Hij zal zijn ervaringen delen en ingaan op privacy voor ondernemers.

In een paneldiscussie krijgen experts stellingen voorgelegd en gaan zij met het publiek in debat. Verschillende actuele onderwerpen zullen tijdens deze paneldiscussie de revue passeren.

Uitreiking Nederlandse Privacy Awards

Deze dag worden ook de Nederlandse Privacy Awards uitgereikt, bedoeld om oplossingen van bedrijven en organisaties die privacy niet als obstakel maar als een kans zien, te stimuleren. Er zijn 4 categorieën:

  1. Consumentenoplossingen (van bedrijven voor consumenten)
  2. Bedrijfsoplossingen (binnen een bedrijf of business-to-business)
  3. Overheidsdiensten (van de overheid voor burgers)
  4. Aanmoedigingsprijs voor een baanbrekende technologie of persoon

De jury bestaat uit onafhankelijke privacy-experts uit diverse sectoren. De genomineerden verzorgen tijdens de conferentie pitches over hun privacyoplossingen.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van ECP (inclusief mogelijkheid om gratis aan te melden) en privacyawards.nl.