×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil nu niet meedoen.
dinsdag 20 april 2021, 00:00

Save the date – Mediawijsheid Netwerk Experience: MNX21

Op 20 april 2021 vindt de Mediawijsheid Netwerk Experience (MNX21) plaats, hét jaarlijkse mediawijsheid netwerkevent. Een uitgelezen moment voor professionals om bij te praten over mediawijsheid in praktijk en beleid en om van elkaar te leren. De MNX wordt georganiseerd door Netwerk Mediawijsheid en draait om het thema All inclusive.

All inclusive – Hoe doen we dat?

De MNX in het voorjaar van 2020 was het digitale startschot voor het themajaar All inclusive, dat doorloopt tot de MNX21. De missie van Netwerk Mediawijsheid is: ‘iedereen mediawijs’. We werken aan een Nederland waar iedereen de voordelen van media kan benutten en daarbij de risico’s kan vermijden. Maar hoe gaan we daarbij om met verschillen tussen mensen? Wat precies nodig is voor een inclusief en representatief netwerk, gaan we met elkaar onderzoeken, ontdekken en realiseren.

Centraal staan de drie programmalijnen waar het Netwerk Mediawijsheid vanaf 2019 op inzet: jongeren, volwassenen en begeleiders van kwetsbare groepen. Laat je op de MNX inspireren door de diversiteit aan sprekers en sessies, ontmoet, leg verbinding en ontdek nieuwe dwarsverbanden.

Save the date

Het Mediawijsheid Netwerk Experience vindt online plaats op 20 april 2021. De uitnodiging en het programma volgen later. Voor meer informatie over de MNX en het themajaar All inclusive kun je terecht op deze pagina. Heb je vragen over de MNX? Neem contact op via info@mediawijzer.net.

Eerdere edities

De MNX19 ging over De waarde(n) van mediawijsheid. Gemist of nog eens terugblikken? Bekijk verslagen, aftermovies en foto’s van eerdere edities hier.