donderdag 21 september 2017, 00:00 tot vrijdag 22 september 2017, 00:00

Media Meets Literacy conferentie

Locatie:
Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

Voeg deze activiteit toe aan je agenda:

Op 21 en 22 september 2017 organiseert de Evens Foundation samen met partners de internationale bijeenkomst ‘Media Meets Literacy’ in Sarajevo. Meer dan 200 mediawijsheid professionals gaan daar aan de slag met de uitdagingen van onze snel veranderende wereld vol media.

Gezien de grote golf aan informatie en desinformatie waar we de laatste tijd mee geconfronteerd worden zal er op de conferentie veel te bediscussiëren zijn. Centraal staat mediawijsheid, in een tijd waarin informatievaardigheden en kritisch denken tegenover media belangrijker zijn dan ooit.

Programma

Het programma bestaat onder andere uit keynotes, een speed dating concept waarbij deelnemers de kans krijgen om vijftien minuten met experts te zitten om hun ervaringen te delen, en breakoutsessies over o.a. nepnieuws, nieuwe media en technologie. Ook zal op de conferentie de Evens Prize for Media Education 2017 uitgereikt worden.

Meer informatie

Deelname aan de conferentie is gratis. Aanmelden kan via deze link. Op de website Media Meets Literacy is tevens meer informatie te vinden.