×

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt. Is het wat je zoekt?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Je bijdrage wordt volledig anoniem verwerkt. Bedankt!

Ik wil niet meedoen aan dit onderzoek.
vrijdag 28 september 2018, 00:00 tot zondag 30 september 2018, 00:00

Landelijk Maakfestival

Waag, MakerEducation.nl en Maker Faire Eindhoven presenteren van 28 t/m 30 september het grootste maakfestival van Nederland, samen met partners uit het onderwijs, bedrijfsleven en de maker movement. Van doe-het-zelf-uitvindingen tot nieuwe technologie. Iedereen die wil leren door te maken is welkom.

Op vrijdag 28 september is er speciaal voor het onderwijs de internationale Fablearn conferentie met internationale sprekers, workshops en masterclasses over maakonderwijs. Dan mag je dit evenement niet missen!

Programma

  • Wil je ge├»nspireerd worden door de mogelijkheden van maken, creativiteit en technologie in het onderwijs en tegelijkertijd zelf praktisch aan de slag? Het festival wordt op vrijdag 28 september afgetrapt met de internationale Fablearn-conferentie, speciaal voor het onderwijs. Met internationale sprekers, workshops en masterclasses over maakonderwijs.
  • Op 29 en 30 september wordt de Eindhoven Maker Faire georganiseerd.
  • Hiernaast kun je tijdens het landelijk evenement deelnemen aan masterclasses en workshops over programmeren, kettingreacties of 3D-printen in de klas. Sprekers vertellen over de nieuwste toepassingen binnen het praktijkgericht leren. En je kunt zelf aan de slag met 3D-printers of robots.

Meer informatie

Interesse in de Fablearn-conferentie? Koop je ticket voor 25 juli en profiteer van een early-bird korting. Klik hier voor meer informatie, en ticketverkoop. Of kijk hier voor een maakfestival bij jou in de buurt.